Ar trebui sa spun ca suprafata traditionala de gatit antiaderenta, fie teflon sau echivalentul sau, a fost o inventie absolut uimitoare in ceea ce priveste usurinta gatitului, in special pentru bucatarul amator. Cu toate acestea, in ultimii ani au aparut unele dezavantaje.

Teflonul este cea mai cunoscuta suprafata antiaderenta. Are o frecare foarte scazuta si o rezistenta ridicata la caldura. Acestea ii confera proprietati „antiaderente” sau de alunecare.

Acest lucru este excelent pentru a reduce cantitatea de ulei pe care trebuie sa o utilizati atunci cand gatiti si, de asemenea, usureaza curatarea, deoarece raman mult mai putine reziduuri de mancare pe tigaie.

Tigaile ieftine antiaderente pot fi zgariate cu usurinta de unelte ascutite si se pot ciobi in timp. Cel mai bine este sa folositi ustensile din lemn, plastic sau silicon. Din aceste motive, daca folositi o tigaie traditionala antiaderenta, va recomandam sa folositi una de buna calitate, cu o suprafata mai groasa si mai durabila. De asemenea, nu ar trebui sa incalziti prea mult tigaia antiaderenta.

Toate marcile noastre de tigai antiaderente sunt tigai de buna calitate. Unele tigai precum AMT Gastroguss au un strat de titan adaugat inaintea stratului antiaderent, reducand astfel riscul de decojire si crapare.

AMT Gastroguss este un sponsor oficial al echipei culinare nationale germane si este testat de bucatarii lor profesionisti. Caracteristicile de gatit ale vaselor utilizate de bucatarii echipei nationale germane au oferit rezultate excelente. Fie ca este folosit la Competitii Internationale sau acasa, veti obtine cele mai bune rezultate.

AMT Gastroguss poate fi folosit pe toate suprafetele obisnuite de gatit: plite pe gaz, electrice, ceramice si cu halogen. Exista si o gama speciala de AMT pentru plite cu inductie, iar acoperirea acestor vase este 100% fara PFOA.

Inainte de a utiliza vasele de gatit AMT Gastroguss pentru prima data, acestea trebuie curatate cu apa calda si un detergent usor. Dupa uscarea temeinica a vaselor, va rugam sa stergeti usor interiorul cu ulei de gatit si sa indepartati orice exces cu un prosop uscat de hartie inainte de a depozita vasele in dulapuri.

Intretinerea este la fel de usoara. Un burete, o carpa de vase sau un prosop de hartie este tot ceea ce aveti nevoie pentru a curata suprafata.

Vasele de gatit de la AMT Gastroguss va pot ajuta sa economisiti energie. Datorita conductiei extrem de eficiente a caldurii, vasele de gatit AMT Gastroguss ajung si mentin rapid temperatura dorita.

Prin urmare, puteti reduce caldura mai devreme si puteti economisi la factura de energie. Veti obtine cele mai bune rezultate de gatit, preincalzind vasele cu doua minute inainte de a adauga alimentele.

Pentru a evita zgarierea, NU folositi ustensile metalice in vase AMT Gastroguss. Vasele de gatit AMT Gastroguss trebuie spalate manual. Deoarece alimentele nu se lipesc, este foarte usor sa curatati suprafata fara spalare. NU utilizati detergenti duri, doar apa calda si un detergent usor sunt suficiente. Este extrem de usor sa curatati tigaia doar cu un prosop de hartie cat inca este fierbinte.

Vasele de gatit AMT Gastroguss sunt alegerea expertilor (sute de Bucatari profesionisti de top din intreaga lume) pentru prepararea unor meniuri cu adevarat delicioase. Alege si tu calitatea, alege AMT Gastroguss!

6 thoughts on “Ghid pentru vase antiaderente

  1. Articolul mi-a starnit curiozitatea si mi-a deschis ochii asupra bogatiei de viata marina din Oceanul Atlantic. Sunt impresionat de diversitatea speciilor prezentate si de importanta conservarii acestui mediu marin pentru generatiile viitoare.

  2. Mi-a placut foarte mult sectiunea dedicata recifelor de corali si modul in care acestea sustin diversitatea vietii marine. A fost fascinant sa aflu cum anumite specii de pesti isi gasesc adapost printre aceste structuri complexe si colorate.

  3. Am fost placut surprins de informatiile prezentate despre coralii din Oceanul Atlantic si importanta lor in ecosistem. Este esential sa constientizam impactul pe care il avem asupra acestor habitate fragile si sa ne implicam activ in protejarea lor.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra diferitelor specii marine care pot fi intalnite in Oceanul Atlantic. Este impresionant sa descoperi cateva dintre cele mai fascinante creaturi acvatice care populeaza aceste ape.

  5. Poluarea marina este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta planeta noastra in prezent. Este impresionant sa vedem cum deseurile aruncate neglijent pot afecta atat vietatile marine, cat si sanatatea oamenilor. Este nevoie de eforturi sustinute din partea tuturor pentru a stopa aceasta problema.

  6. Articolul de pe site-ul oceanos.ro analizeaza impactul poluarii asupra oceanelor si importanta protejarii mediului acvatic. Este important ca oamenii sa constientizeze efectele negative ale actiunilor lor asupra ecosistemului marin si sa ia masuri pentru conservarea acestuia.

Comments are closed.