Adaugarea unei jucarii sexuale in viata voastra o alegere personala. Totusi, daca nu l-ati incercat niciodata, jucariile sexuale iti vor stimula viata sexuala, iti vor oferi o noua gama de senzatii si vor creste complicitatea, intimitatea si distractia cu partenerul tau.

Motivul principal pentru a folosi jucarii sexuale femei ar trebui sa fie intotdeauna faptul ca iti doresti asta. Este grozav sa citesti despre minunile pe care le fac jucariile sexuale vietii tale sexuale, dar ar trebui sa le incerci doar daca esti suficient de pregatit si curios.

Pe de alta parte, nu ar trebui sa te opresti sa folosesti jucarii sexuale din cauza stigmatelor, presiunilor sociale sau morale. Viata ta sexuala ar trebui sa fie comandata doar de dorinta ta. In sex nimic nu este in neregula, atata timp cat este sigur si consens, desigur.

Unii oameni s-ar putea simti nesiguri cand partenerul lor foloseste jucarii sexuale. Simt ca nu sunt „suficient de buni in pat”, ca partenerul lor prefera sau are nevoie de o jucarie pentru a atinge orgasmul.

Desi exista unele cazuri in care acest lucru se poate intampla (care necesita o abordare specifica a problemei), de obicei, jucariile sexuale sunt doar o completare a intalnirii sexuale, nu sunt un inlocuitor al unui partener sexual.

Exista o gama larga de jucarii sexuale barbati, iar utilizarea este diversa. Dar un lucru stimuleaza toate aceste aspecte dorinta sexuala si simturile tale si iti condimenteaza relatia.

Motive pentru a folosi jucariile sexuale

Schimbarea rutinei

Noutatea sexuala este o modalitate de a readuce scanteia relatiei tale, de a reaprinde flacara care odata ardea puternic. Jucariile sexuale sunt o modalitate excelenta de a rupe rutina in relatia si viata sexuala.

Exista o gama larga de jucarii sexuale, fie vibratoare, statice, controlate de la distanta: pentru joc anal, pentru joc de impact sau pentru a schimba temperatura ori pentru pentru a stimula clitorisul… Sunt atat de multe si atat de diferite.

Puteti incerca o jucarie sexuala cu telecomanda. Tu si partenerul tau veti petrece cu siguranta un timp de neuitat, distractiv. Cel care il foloseste nu va sti niciodata cand va primi o vibratie surprinzatoare!

Poti, de exemplu, sa folosesti lenjerie intima comestibila si sa te oferi partenerului tau. Deschide-ti mintea si incearca noi provocari si moduri diferite de a primi placerea!

Cunoasterea de sine

Jucariile sexuale te vor ajuta sa navighezi prin corpul tau, sa explorezi placerea de sine si sa-ti identifici zonele erogene intr-un mod in care degetele nu o fac.

Clitorisul, de exemplu, este o zona care reactioneaza mai mult la vibratii, asa ca folosirea unui vibrator glont iti va oferi o senzatie diferita si mai placuta decat cea pe care o ai folosind degetele.

Daca iti place sa fii stimulat in mai multe locuri deodata (poate pentru a avea un orgasm mixt) si te masturbezi, cu siguranta vei avea nevoie de ajutor din partea jucariilor sexuale, cum ar fi cleme pentru mamelon, in timp ce iti stimulezi organele genitale, un plug anal sau un vibrator.

La sex shop hot-love.ro gasesti mereu ce ai nevoie!

7 thoughts on “Alege placerea oferita de jucariile pentru adulti!

  1. Sunt de acord cu propunerile de solutii prezentate in articol, cum ar fi promovarea reciclarii si reducerea consumului de plastic. Fiecare gest conteaza in lupta impotriva poluarii si pentru protejarea mediului inconjurator.

  2. Am fost impresionat de datele statistice prezentate in articol, care arata amploarea poluarii si efectele sale devastatoare asupra vietii marine. Este necesar sa actionam urgent pentru reducerea deseurilor plastice si a emisiilor toxice in mediul marin.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra ecosistemului marin si a impactului pe care il are poluarea asupra acestuia. Este important sa constientizam gravitatea situatiei si sa luam masuri pentru protejarea oceanelor.

  4. Articolul m-a determinat sa reflectez asupra impactului pe care il avem asupra mediului marin si asupra responsabilitatii noastre de a proteja aceste ecosisteme fragile. Trebuie sa fim mai constienti de actiunile noastre si sa ne implicam activ in conservarea oceanelor.

  5. Am descoperit multe lucruri noi citind acest articol, cum ar fi faptul ca anumite specii de pesti pot trai la adancimi extrem de mari sau ca exista recife de corali in Marea Neagra. Este fascinant!

  6. Sunt impresionat de diversitatea speciilor marine prezentate in articol si de importanta lor pentru echilibrul ecologic al oceanelor. Este incredibil cat de multe secrete ascund apele adanci ale Marii Negre.

  7. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra ecosistemului marin. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat informatiile intr-un mod accesibil.

Comments are closed.